1. Køb hos Maling-Billigt.dk :
Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Maling-Billigt.dk, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Maling-Billigt.dk

2. Priser:
Alle priser er inkl.. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.

3. Salg generelt:
Den angivne pris ved bestillings tidspunktet, er den gældende bestillingspris.

4. Levering:
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Maling-Billigt.dk

5. Afbestillinger:
Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, kan dette gøres telefonisk på 44444476. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail med emnet ” Afbestilling” til info@maling-billigt.dk

Har du modtaget en ordrebekræftelse med e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten ” Afbestilling ! ” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

Du kan altid kontakte os på 44444476.

6. Betaling:
De mulige betalingsmåder er:
Visa/dankort
Mastercard
og andre gængse kreditkort.

Du kan også vælge at betale via bankoverførsel.

7. Reklamationsret:
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Maling-Billigt.dk. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

8. Anvendelse af reklamationsretten:
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Maling-Billigt.dk indenfor rimelig tid efter varens modtagelse.

9. Fortrydelsesret
Du har ifølge Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret på varer købt på internettet. Du kan fortryde købet ved at annullere ordren, efter du har fået ordrebekræftelsen, men inden vi har afsendt varen.

Er varen afsendt kan du nægte modtagelsen af varen, eller du kan modtage varen og selv sørge for, at varen sendes tilbage. Ved fortrydelse skal kopi af ordrebekræftelse eller bekræftelsesmail altid følge varen, så vi kan se hvor den kommer fra, når vi modtager varen retur.

Du skal selv betale fragten for returnering.

Når vi har modtaget varen retur, vil vi tilbagebetale dig beløbet for varen, excl. de forsendelsesomkostninger der har været, hvis du har nægtet at modtage varen. Tilbagebetalingen vil foregå via bankoverførsel, og derfor skal du medsende dine bankoplysninger.

Det er en betingelse for at du kan fortryde, at varen tilbagesendes i væsentlig samme stand og mængde, som den var, da du modtog den. Det betyder at varerne skal returneres i original uskadt emballage.
Du skal selvfølgelig altid sørge for at emballere varen forsvarligt, inden du sender den retur.

10. Forsvarlig returnering:
Alle produkter, der returneres til Maling-Billigt.dk skal være forsvarligt indpakket.

11. Er de i tvivl:
Såfremt der måtte opstå spørgsmål, – kontakt os venligst på info@maling-billigt.dk eller på telefon 44444476.