Er det tid til knofedt, slibning og træbeskyttelse af dit udendørs træværk?

Træbeskyttelse

Kan dit hus, vinduer, hegn og havemøbler klare det danske vejr?

Er dit træværk slidt og træt?

Tænker du “Jeg kan godt reparere det, men det kan ærlig talt ikke betale sig”?

Ja, det betaler sig at vedligeholde, reparere og genbruge – alt træ med ´år på bagen´ emmer af sjæl og historie og når du vedligeholder dit træ og reparerer det i stedet for at købe nyt, mindsker du CO2-udslippet, sparer penge og genbruger i stedet for at købe nyt.

Med Beck & Jørgensen træbeskyttelse, rengøringsmidler, knofedt og sliberemedier fra Maling-Billigt kan du re-designe, reparere, vedligeholde og skabe et flot resultat samt spare mange penge – også på de produkter du køber for at opnå et flot og langtidsholdbart resultat.

Beck & Jørgensen har udviklet en ny serie af træbeskyttelsesprodukter så de lever op til fremtidens miljøkrav – B3 træolieprodukter består af trægrunder, træolie, transparent, halvdækkende og heldækkende oliemaling, så du finder det du skal bruge på Maling-Billigt hjemmesiden.

Beck & Jørgensen har valgt at opdatere deres træolie alkydprodukter, så de lever op til fremtidens miljøkrav. Traditionelle alkydprodukter indeholder Kobolt sikkativ, som sikrer tørring og Meko som sikrer, at der ikke kommer skind på malingen i dåserne. Begge dele anses for at være sundhedsskadelige, og Beck&Jørgensen har derfor valgt at udskifte disse råvarer med nogen der er mindre skadelige. Samtidig har de ændret på produkterne, så en del af bindemidlet er baseret på planteolie, dermed er træbeskyttelses produkterne mere bæredygtige. Maling-Billigt forhandler selvfølgelig Beck&Jørgensens nye miljøvenlige B3 træbeskyttelsesprodukter.

Miljømærket